Data Server Day 2018 – recap och presentationer

Data Server Day 2018 gick av stapeln i tisdags och blev riktigt lyckad även detta år. Deltagarantalet var rekordhögt och vi fick en hel del positiv feedback från besökarna som var mycket nöjda med dagens innehåll. Härligt också att så många valde att stanna kvar efteråt och mingla med oss, det gillar vi!

Vi vill passa på att tacka våra föreläsare samt givetvis våra entusiastiska deltagare som bidrog till denna fantastiska dag. Tack ska ni alla ha för deltagandet!

Vi på Middlecon vill framförallt tacka alla som har deltagit på något sätt i detta event och både IBM och Middlecon fortsätter självklart i framtiden att arbeta dedikerat för att förse er med den senaste informationen från IBM vad gäller information server och databasområdet.

Ett särskilt tack vill vi dessutom rikta till våra föreläsare som på ett föredömligt sätt för ut den senaste kunskapen om IBMs produkter till oss alla. Ytterligare ett stort tack till Tech Data och IBM som hjälper till att möjliggöra detta episka event.

Nedan hittar ni bilder från dagen samt alla presentationer från föreläsarna.

Foto: Lars Haarala

Här kan du hämta alla presentationer från dagen:

Presentation av Les King – IBMs Hybrid Data Management Strategy

Presentation av Wilhem Landerholm – Among models and buzzwords

Presentation av George Baklarz – Db2 11.1.3.3 och Db2 + JSON Update

Presentation av Beate Porst – InfoSphere Information Server

Presentation av Kelly Schlamb – Driftsätt Db2 i ditt eget Private Cloud

Presentation av Scott Pickett – GDPR och Informix. Vad behöver du veta?[:]

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook