Avmystifiera AI

Förstå AI – möjligheter och begränsningar

AI kan verka komplicerat, men det behöver det inte vara. Här är några steg du kan ta för att avmystifiera AI och börja utforska dess potential i din verksamhet:

  1. Utbilda dig själv och ditt team: Börja med att förstå grunderna i AI. Det finns många onlinekurser och resurser som kan hjälpa dig att få en grundläggande förståelse.
  2. Identifiera områden med potential: Titta på din verksamhet och identifiera processer som kan förbättras med AI, såsom kundtjänst, marknadsföring, eller produktionsoptimering.
  3. Börja i liten skala: Implementera enkla AI-lösningar som chatbots eller automatiserade e-postsvar för att se hur de kan förbättra effektiviteten och kundupplevelsen.
  4. Samarbeta med experter: Om du saknar intern kompetens, överväg att samarbeta med AI-experter eller konsulter som kan hjälpa dig att integrera AI i din verksamhet.
  5. Mät och anpassa: Följ upp resultaten av dina AI-initiativ noggrant. Analysera data för att se vilka förbättringar som uppnåtts och justera dina strategier därefter.

Genom att följa dessa steg kan du gradvis integrera AI i din verksamhet och börja dra nytta av dess potential för att öka effektiviteten och konkurrenskraften.Vill du veta hur AI kan gynna ditt företag?

Vi erbjuder en workshop som ger dig nya insikter i hur generativ AI kan gynna ditt företag samt ger dig praktisk erfarenhet av att använda AI-verktyg. Målet är att du ska lämna workshopen med nya idéer om när och hur du kan implementera generativ AI inom ditt eget arbete och i din verksamhet.

Workshop: Introduktion till AI och Watsonx

Är du nyfiken på AI och dess potential för din verksamhet? Då är den här workshopen för dig! Vi på Middlecon erbjuder just nu en kostnadsfri workshop. Under två timmar får du och dina kollegor en introduktion till AI, inspiration och praktisk användning av AI-modeller. Du får också lära dig mer om IBMs AI- och dataplattform Watsonx. Workshopen riktar sig till Line of Business, dvs HR-, försäljnings, ekonomi, och marknadsavdelning m.m.

Läs mer i det här blogginlägget.

Tid & Plats: Enligt överenskommelse.
Språk: Svenska eller engelska

Om du och dina kollegor finner detta intressant, kontakta oss så kan vi diskutera och boka in en tid.

Event: DATA SERVER DAY 2024

Välkommen till DATA SERVER DAY 2024 den 5/9, en heldag dedikerad till de senaste innovationerna inom datahantering, med extra fokus på AI, Db2 och Watsonx.

Vad kan du förvänta dig?

  • Djupdykning inom AI, Db2 och Watsonx!
  • Lösningar för att ta din datahantering till nästa nivå.
  • Möjlighet att träffa likasinnade och knyta värdefulla kontakter!

Tid och plats
5 September, 08:00-19:00,
Birger Jarlsgatan 57, Stockholm
Spårvagnshallarna, Convendum-kontorshotell, Hörsalen

Registrera dig här: https://www.middlecon.se/event/data-server-day-2024/

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook