OM OSS

Handling Big data without angst

Vi är experter på att hantera och flytta stora datamängder i en tid av ökande tillväxt och komplexitet inom Big Data.

2010

Året vi grundades

12

Antal anställda

40

Konsulter

Detta vägleder oss

Mission

Vårt mål är att vara den ledande aktören i Norden inom flytt och hantering av stora datamängder

Vision

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder de bästa förutsättningarna för att bli en mer datadriven verksamhet

Flytt och hantering av data

På Middlecon är vi ständigt nyfikna och strävar efter att vara i framkant när det gäller teknik och innovation. Vi jobbar med en mängd lösningar inom Big Data och Information Management, tex InfoSphere, Information Server, DataStage, Quality Stage, ETL, DB2, TSM för att nämna några. Vi jobbar med de flesta av IBMs lösningar och har fokus på middleware. Vi ser alltid till vart företags unika krav på tillgänglighet, redundans, säkerhet, volymer, svarstider och tar fram lösningar som är specifika för varje kund.

Varför jobba med oss?

Genom att jobba med oss så får du tillgång till ett dedikerat team av erfarna datakonsulter som arbetar hårt för att leverera skräddarsydda lösningar för dina specifika behov. Vi har mycket hög kompetens inom Big Data-teknologier och ett starkt samarbete med innovativa och välrenommerade teknikpartners som IBM och Cloudera. Vi erbjuder våra tjänster till kunder inom alla typer av branscher som hanterar stora datamängder. Om ni behöver assistans med att flytta, hantera eller strukturera stora datamängder, står vi redo att hjälpa er.

Adress

Middlecon

Saltmätargatan 8A, 113 59 Stockholm

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.