KARRIÄR

Bli en del av teamet

Hur är det att jobba på Middlecon?

Att arbeta på Middlecon innebär att vara en del av ett dynamiskt och passionerat team som brinner för data och teknik. Vi är ständigt engagerade i att hitta nya och innovativa lösningar för våra kunder och vi uppmuntrar ständigt till lärande och personlig utveckling. Vi tror på en balans mellan arbete och fritid och strävar efter en positiv och inkluderande arbetsmiljö där våra anställda kan trivas och utvecklas.

Varför jobba hos oss?

Att jobba hos oss på Middlecon innebär inte bara att du blir en del av ett passionerat team som är dedikerat till att skapa innovativa lösningar för våra kunder, utan också att du får tillgång till förmåner.

Positiv arbetsmiljö

Vi strävar efter en positiv och inkluderande arbetsmiljö. För oss är det viktigt med friskvård och vi erbjuder därför våra anställda friskvårdsbidrag.

Utmanande projekt

Vi erbjuder spännande och utmanande uppdrag som ger dig möjlighet att växa och utveckla din kompetens inom datahantering. Du får hjälpa våra kunder att maximera sin potential inom Big data och AI.

Flexibla arbetstider

Vi erbjuder flexibla arbetstider för att möta individuella behov och underlätta en god balans mellan arbete och privatliv.

Möjlighet att arbeta på distans

Vi främjar möjligheten att arbeta på distans för att ge våra medarbetare flexibilitet i sitt arbetsliv.

Konferenser och evenemang

Vi arrangerar och deltar regelbundet i olika konferenser och evenemang inom vårt område, där du får möjligheten att utöka ditt professionella nätverk och förbättra dina färdigheter inom data och AI.

Kurser och kompetensutveckling

Vi avsätter årligen tid för vidareutbildning och erbjuder våra medarbetare att delta i relevanta kurser och seminarier.

Är du intresserad av att bli en del av vårt team på Middlecon?

Gå med i vårt dynamiska team och låt oss förnya och leda framtidens datatjänster tillsammans!

IT-konsult och Open Source-entusiast

Read more
IT-konsult och Open Source-entusiast

Infrastrukturspecialist

Read more
Infrastrukturspecialist – Öppen ansökan

Har du inte hittat det du ville ansöka om?

Skicka oss en öppen ansökan via mail info@middlecon.se  så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

#workingatmiddlecon

Middlecon uppmärksammas som ett av de 31 bästa...

August 27, 2021

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.