EVENTS

Evenemangsuppdateringar

Här håller du dig uppdaterad om de senaste och kommande evenemangen som Middlecon deltar i. Här hittar du information om var vi kommer att vara, datum och tider för evenemangen, samt hur du kan anmäla dig och delta. Vi är stolta över att delta i en mängd olika evenemang och konferenser, där vi både lär och delar med oss av vår kunskap och erfarenhet inom Big Data och datadriven verksamhet.

Prenumerera på våra events

Få meddelande om våra framtida events!

Uppkommande events

data engineering

Gå med i våra Meetup-grupper

Cloudera (Hortonworks) Sweden

På Cloudera (Hortonworks) i Sverige samlas vi för att aktivt diskutera och dela våra erfarenheter, tankar och observationer som är kopplade till Cloudera-ekosystemet. Vårt mål är att presentera de senaste utgåvorna av HDP, HDF och andra relaterade produkter. Oavsett om du är en erfaren användare eller en nybörjare som just har börjat, kommer du att uppleva en varm och inkluderande miljö där du kan lära, samarbeta och växa.

Stockholm IBM Analytics

Är du intresserad av de senaste nyheterna och händelserna kring IBMs plattform för analys? Då är den här gruppen perfekt för dig. Här får du uppdaterad information om de senaste framstegen, evenemangen och workshops. Lär dig mer om hur du kan fatta välgrundade beslut med hjälp av IBM:s lösningar. Delta i våra diskussioner och nätverka med likasinnade för att ta din analysstrategi till nästa nivå.

Föregående events

data engineering
data engineering
data engineering

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.