EVENT

Cloudera Evolve 2023

data engineering

Vill du hålla dig uppdaterad om det senaste inom Modern Data Architecture, Open Data Lakehouse, Generativ AI? Missa inte då Clouderas globala event, Evolve 2023, som kommer hit till Stockholm den 9 november 2023!

 

Data Anywhere, Innovation Everywhere

Årets tema för Evolve är “Data Anywhere, Innovation Everywhere”. I en tid där data är mer tillgänglig än någonsin, finns det inga begränsningar för innovation. Vår värld utvecklas, och så gör även vårt sätt att utnyttja datakraften för att omvandla våra företag och samhällen.

 

Möt våra Middlecon-kollegor och andra branschexperter

På Evolve 2023 har du möjligheten att träffa branschledare, analysexperter och visionära IT-strateger. Bland talarna är vi stolta över att presentera våra Middlecon-kollegor, Berry Österlund och Bård Hakkestad, som intar scenen tillsammans med branschexperter som AWS och Dell.

 

Varför delta i Evolve 2023?

 

  1. Nätverka med yrkesverksamma och tekniska innovatörer: Evolve 2023 är utformat för att koppla samman dig med yrkesverksamma och tekniska innovatörer som formar framtidens data och analys.
  2. Revolutionera din datastrategi: Upptäck de bästa tillvägagångssätten och idéerna som kan revolutionera din datastrategi. Lär dig av företag som framgångsrikt har omvandlat sina datastrategier för att få värdefulla insikter och driva resultat.
  3. Bli inspirerad av innovation: Fördjupa dig i en ny värld av innovation och inspiration. Se hur data förändrar spelet inom branscher från techjättar till startups. Inspireras av exempel från verkliga livet och framgångshistorier som kan driva din egen data-driven resa framåt.

Agenda

Se hela agendan och reservera din plats till Cloudera Evolve 2023 här: https://attend.cloudera.com/evolve23stockholm/Middlecon

 

 

 

Kontakta oss för mer info

Cloudera Evolve 2023

Event registration form

EVENT

Cloudera Evolve 2023

Upcoming events

En heldag dedikerad till de senaste innovationerna inom...

May 3, 2024

Är du nyfiken på AI och dess potential...

April 15, 2024

Past events

Välkomna till oss den 1 februari för årets...

January 11, 2024

Vill du hålla dig uppdaterad om det senaste...

October 4, 2023

Join us for a full-day event focused on...

August 24, 2023

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook