WebSphere Application Server v9.0

big data Data science ibm gpt chatbot

Det finns inga gratisluncher brukar man säga. Men den 7 juni lanserade IBM WebSphere Application Server V9.0 där kunder kan plocka en hel del godbitar från lunchbuffén utan att skrämmas av notan.

Öppen, enterprise, gratis och IBM är kanske inte orden du är van att se tillsammans men nu är det dags!

WAS V9.0 är nästa generation av applikationsplattform som stöder öppen standard gällande utveckling med integration för produktion internt, publikt eller i hybrida moln. Så oavsett om behoven är att fortsätta att underhålla och utveckla verksamhetskritiska system med moderna verktyg och metoder eller öppna upp dörrarna mot sina kunder och partners med APIer eller traditionella integrationslösningar så hanterar WAS dessa utmaningar.

SunFromClouds2.jpg

Det som genomsyrar version 9.0 av WAS är:

  • Gör mer med färre resurser.
  • Kortar ner releasecykler av nya applikationer och funktioner.
  • Hanterar utmaningen med tillgänglighet och skalbarhet.
  • Inga fler ursäkter för att välja ”gratis” lösningar för applikationslagret längre, oavsett om du är utvecklare, systemägare eller jobbar med drift.
  • Alla kan gratis använda WebSphere Application Server och Liberty.
  • Drift internt, i SoftLayer, AWS eller Azure eller virtuellt i Docker containers

Det är ett verktyg med många möjligheter, on-premise, i molnet, hybrida modeller. Fria utvecklarversioner, pay-as-you-go eller blanda enligt just dina specifika behov. Flexibla paketeringar både för befintliga kunder som vill uppgradera och nya kunder som vill migrera från andra produkter.

Vill du veta mer om detaljerna från IBMs hemsida finns de här

Men vad kan WAS innebära för dig då?

Kontakta oss för en Lunch-and-Learn workshop eller för att diskutera hur ni kan optimera ert befintliga applikationslager och nyttja möjligheterna med en dynamisk plattform som stödjer behov som DevOps, API och servicedriven integration.

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook