Webcast om databassäkerhet

big data Data science ibm gpt chatbot

På den senaste tiden har det varit mycket uppmärksamhet i media kring databasintråg. Det finns bra lösningar för att skydda sig, och på onsdagen 12. juni kl 10.00 har vi en webcast där vi går igenom IBM Infosphere Guardium.

Till vår hjälp har vi med oss Brian Flasck, IBM Infosphere Sales lead Europe. Har har hjälpt många kunder i Europa under många år att säkra databassystem, och sett till att företagen lever upp till de compliance regler som finns.

IBM Infosphere Guardium hjälper dig att öka säkerheten i din befintliga databas, och den hjälper dig att leva upp till de compliance regler som finns kring databassäkerhet. Produkten fungerar tillsammans med alla vanliga databaser, dvs att du kan använda produkten för båda dina IBM databaser och databaser från andra leverantörer.

 

Anmälan:

info@middlecon.se

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook