Web-intervju med Paul Archer

Förra veckan hade vi en webbintervju med Paul Archer som är EMEA Vendor Alliances BDM Data Solutions på Techdata. Vi pratade om Claudpak for data och Paul svarade på  frågor kring vad Claudpak for data är, hur den fungerar, vem verktyget passar bäst för samt nämner lite praktiskt information om hur beställningen går till. Nedan kan du ta del av intervjun med Paul Archer!

Vad är Claudpak for data?

Claudpak för data är en dataanalysplattform som IBM producerade, det är en helt integrerad data- och AI-plattform som moderniserar hur företag samlar in, organiserar och analyserar data och infunderar AI i sina organisationer. IBM Watson AI-teknik med IBM Hybrid Data Management Platform, data ops, styrning och affärsanalysstekniker. Tillsammans ger dessa funktioner informationsarkitekturen för AI som uppfyller organisationernas ständigt föränderliga behov.

Vem kan dra mest nytta av verktyget?

Paul archer säger att verktyget passar alla som har behov av att samla in all existerande data på ett enda plattform och använda den informationen istället för att behöva nå ut till olika förvar för att analysera och rapportera data. Verktyget är verkligen riktat och utformat för företag som står inför växande reglering där det finns en nivå av styrning kring detta. Han påpekar att det finns flera användningsområden och man kan med säkerhet säga att användningsområdena inte begränsas till fantasin.

För att kunna hantera data kring machine learning och AI kräver det en viss nivå av styrning och öppenhet samt även en förståelse för härstamningen av data. Om man använder verktyget för machine learning eller AI algoritmer vill man se till att datan är så robust som möjligt säger Paul Archer – Därför måste man känna till härstamningen av datan och styrning för denna data. Se hela intervjun för mer information.

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook