Vi ses väl på Cloudera Evolve 2023?

Vill du hålla dig uppderad om det senaste inom Modern Data Architecture, Open Data Lakehouse, generativ AI?

Missa inte då Clouderas globala event, Evolve 2023, som kommer hit till Stockholm den 9 november 2023!

Data Anywhere, Innovation Everywhere

Årets tema för Evolve är “Data Anywhere, Innovation Everywhere”. I en tid där data är mer tillgänglig än någonsin, finns det inga begränsningar för innovation. Vår värld utvecklas, och så gör även vårt sätt att utnyttja datakraften för att omvandla våra företag och samhällen.

Vi hade ett trevligt möte med Cloudera’s Philip Mørch som berättade om Evolve 2023.

Möt våra Middlecon-kollegor och andra branschexperter

På Evolve 2023 har du möjligheten att träffa branschledare, analysexperter och visionära IT-strateger. Bland talarna är vi stolta över att presentera våra Middlecon-kollegor, Berry Österlund och Bård Hakkestad, som intar scenen tillsammans med branschexperter som AWS och Dell.

Varför delta i Evolve 2023?

  1. Nätverka med yrkesverksamma och tekniska innovatörer: Evolve 2023 är utformat för att koppla samman dig med yrkesverksamma och tekniska innovatörer som formar framtidens data och analys.
  2. Revolutionera din datastrategi: Upptäck de bästa tillvägagångssätten och idéerna som kan revolutionera din datastrategi. Lär dig av företag som framgångsrikt har omvandlat sina datastrategier för att få värdefulla insikter och driva resultat.
  3. Bli inspirerad av innovation: Fördjupa dig i en ny värld av innovation och inspiration. Se hur data förändrar spelet inom branscher från techjättar till startups. Inspireras av exempel från verkliga livet och framgångshistorier som kan driva din egen data-driven resa framåt.

Evenemangsdetaljer

Datum: 9 november 2023

Plats: 7A Posthuset, Stockholm

Se hela agendan och reservera din plats till Cloudera Evolve 2023 här: https://attend.cloudera.com/evolve23stockholm/Middlecon

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook