Välkommen till Middlecon – Lär känna Mikael

[:sv]

 

Det lilla kontoret i Stockholm med blå Middleconlogga på dörren har gjort plats för ännu en anställd, och vi vill välkomna vår nya konsult Mikael Hausmann.

Mikael beskriver sig själv som en kreativ och skapande person med ett intresse för teknik och problemlösning.

 

Jag har en teknisk bakgrund som programutvecklare, och har med tiden gjort en resa från telekom till IT, och från teknik till verksamhets- och affärssidan. Projektledare är det jag jobbat som längst med, men jag har också jobbat i andra roller, som t.ex. förvaltningsledare, testledare, teamledare och chef.

 

Hos Middlecon arbetar Mikael som konsult med huvudinriktning på projektledning, något han har mycket erfarenhet av då han suttit ute i projekt hos kund, och även arbetat som kundprojektledare i in-house-projekt.

 

I mina tidigare uppdrag där fokus mer har varit på system, teknik och processer har jag många gånger sett att data är ett väldigt eftersatt område, så det ska bli väldigt spännande att få fokusera mer på det. Och för mig som tidigare bara arbetat på stora företag känns det också väldigt spännande att komma till ett mindre företag. Det roligaste med min roll är just kombinationen av problemlösande, skapande och teamwork. Det är en väldigt spännande resa från projektstart, till att man tillsammans i slutänden kan leverera ett resultat. Och på vägen även lärt sig något nytt!

 

Mikael är däremot inte bara intresserad av problemlösning och teknik, han har också brinnande intresse för musik och berättar att musikspelande har varit en del av hans liv så länge han kan minnas. “Jag gillar att lära mig nytt, så jag spelar (på varierande nivå…) piano, orgel, bas och gitarr. När min son var liten ville han börja spela trummor, så jag åkte också snålskjuts på hans lektioner hos trumläraren” berättar Mikael med ett leende på läpparna.

 

Med det önskar vi alla på Middlecon en trevlig helg!

 

[:]

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook