Utforska WatsonX: En kraftfull AI- och dataplattform för företag


Vad är WatsonX?

“WatsonX” är en plattform för artificiell intelligens (AI) och data som har utvecklats av IBM. Lite förenklat kan man säga att den innehåller tre delar som hjälper kunder att snabbt införa AI i sin verksamhet. 

  • WatsonX.AI med ett stort antal förtränade modeller för olika ändamål
  • WatsonX.data som snabbt gör alla typer av data och information tillgängligt för modellerna
  • WatsonX.governance som övervakar modellerna och signalerar när de av olika skäl behöver justeras.

WatsonX har utformats för att hjälpa företag att dra nytta av AI-teknik och data för att förbättra sina verksamhetsprocesser och beslutsfattande. Plattformen erbjuder olika funktioner, inklusive generativ AI, maskininlärning, verktyg för att hantera data och AI-assistenter för att automatisera affärsprocesser. Gonvernance är en viktig bit för att säkerställa att modellen inte blir fördomsfull över tid. WatsonX möjliggör användning av AI genom tillförlitliga och anpassningsbara verktyg som kan integreras djupt i företagets verksamhet med möjlighet att att optimera och automatisera olika uppgifter och processer.

Vilka typ av företag är målgruppen?

WatsonX är en mångsidig AI-plattform för användning inom de flesta branscher och organisationer. Den riktar sig särskilt till företag med stora mängder data; teknikföretag, finansiella institutioner, hälso- och sjukvårdssektorn, e-handelsföretag, forsknings- och utbildningsinrättningar samt den offentliga sektorn. 

Vi på Middlecon är sedan många år en stolt samarbetspartner till IBM och arbetar aktivt för att främja användningen av AI och generativ AI genom samarbeten med olika företag och organisationer över olika branscher, med hjälp av plattformar som WatsonX.

Vill du veta mer om WatsonX? Den 27 september har du möjlighet att fördjupa dig under en hel dag i WatsonX och mycket mer, lära dig från experter direkt från IBM-labbet i Kanada.

Registrera dig idag för Data Server Day. https://www.middlecon.se/event/welcome-to-data-server-day-2023/

More recent from the same category

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Share this post

Twitter
LinkedIn
Facebook