Utforska Cloudera’s Enterprise AI Fast Start Package med Bård och Jake

Vi hade ett trevligt möte tillsammans med våra vänner på Cloudera där vi fick höra mer om deras nya erbjudande Cloudera Enterprise AI Fast Start Package.

Se videon där vår kollega Bård passade på att ta ett snabbt samtal om detta med Jake Bengtson, Technical Evangelism Director på Cloudera. 

Vad är Clouderas Enterprise AI Fast Start Package?

Clouderas Enterprise AI Fast Start Package är ett erbjudande som syftar till att påskynda företags strategier för artificiell intelligens (AI). Paketet kombinerar Clouderas produkter, utbildning och professionella tjänster för att hjälpa företag snabbt komma igång med sina AI-initiativ och implementera användningsfall inom områden som AI-chatbots, AI-kodassistenter och AI-transkriberare.

Syftet med Enterprise AI Fast Start Package är att ge företag möjlighet att snabbt kunna komma igång med AI. Genom att erbjuda en mix av produkter och tjänster, tillsammans med utbildning och stöd från Clouderas experter, kan företag påskynda utvecklingen och implementeringen av AI-lösningar, vilket i sin tur kan leda till ökad effektivitet, innovation och konkurrenskraft.

För att dra nytta av erbjudandet behöver du bara fylla i formuläret i länken nedan så kontaktar Cloudera dig.
Det är ett begränsat erbjudande som löper ut den 30 juni 2024, så det är bäst att agera snabbt om du är intresserad.

Läs mer och signa upp här: https://www.cloudera.com/campaign/enterprise-ai-fast-start.html
Visste du att Middlecon är Cloudera Hortonworks Gold Partner?Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er att förbättra er verksamhet genom Clouderas lösningar?Välkommen att kontakta oss!

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook