THINK! Vi åker till Las Vegas 17-24 Mars

Självklart sänder Middlecon en grupp medarbetare till årets THINK! konferens i Las Vegas. Vi kommer utbilda oss, lyssna på alla nya tekniker och prata utveckling. Jag lyckades få en pratstund med Björn om vad han ser fram emot och om han har några tips till andra deltagare. Det här är vad han berättade för mig.

På lördag den 17 Mars bär det av igen till Las Vegas. Jag ser verkligen fram emot det, det brukar vara en intensiv vecka med massor av bra sessioner och kul kvällsevenemeng. Man kommer garanterat hem trött och inspirerad!

Så varför ska man åka till Think 2018? Det här är några av mina förväntningar och tips:

Inspiration och trender

Det finns något för alla, spår för C-level, utvecklare, IT operations, IT arkitekter, Verksamhet (LOB), Säkerhet och mycket mer.

Man får med sig dagens trender men också vad som är mer långsiktigt och visionärt. Förra året var kognitivt och molntjänster två stora ämnen. Dessa kommer nog stå högt på agendan i år också men det kommer såklart handla mycket om AI, maskinlärande och hybrida molntjänster.

Hett just nu? Själv kommer jag definitivt att gå på några dragningar om IBM CAE (Common Analytics Engine) där man skriver sin SQL kod en gång och driftsätter där det är lämpligt, ex Db2 Warehouse, Hadoop, on prem eller i molnet, eller till och med Oracle… Write Once, run everywhere helt enkelt!

Nätverka

En viktig del av eventet är möjligheten att träffa andra. Häng kvar efter sessionerna och skaffa er en personlig kontakt med IBMs experter men passa även på att skapa kontakter med andra företag och partners.

Bra utbildning

Sessionerna finns verkligen på alla nivåer. Djupt tekniska till affärsorienterade som vart marknaden är på väg, vad driver utvecklingen och affärerna, vad är viktigt för mig att förstå, vilka utmaningar kommer vi och våra kunder få och hur hanterar vi dessa.

Några praktiska detaljer

  • THINK är stort! Räkna med att det tar tid att gå mellan sessionerna, så se till att ha med sköna skor.
  • Läs på och planera sessioner innan, stäm av med kollegor och dela upp er för att täcka så mycket som möjligt.
  • Ladda ned schemat i appen och dela med dina kollegor.
  • Gå på så mycket middagar och kvällsevent som möjligt och räkna med lite sömn, det får man ta igen på planet hem.
  • Viktigast av allt: Ha så mycket kul som möjligt, det ger en energikick som räcker hela året!

/Björn

Vill du stämma träff i baren? Hör av dig till Bård eller Björn.

[:]

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook