IBM Think Sthlm 2018, Petra Goude, hållbarhet och Tracy of Sweden!

Vi är väldigt glada över att vi fick delta på IBMs Think Stockholm 2018!

Det diskuterades bland annat hur smart teknik sätts i arbete och kan användas till att bidra till en hållbar utveckling. Till exempel hur noshörningar skyddas från tjuvjägare med hjälp av IoT-sensorer, hur man kan stoppa olaglig trädavverkning och hur man kan hålla koll på planktons hälsa med robotmikroskop. Det tycker även vi är väldigt viktigt i dagsläget!

Jonny Edvardsson och Judith Maria Rendahl från Tracy of Sweden tog bland annat upp att 90% av livet på land finns i Jordens skogar samt att olaglig avverkning och handel med stulet trä är ett av de största globala miljö och klimathoten. Beräknat till ett värde av 100 miljarder dollar!! Upp till 80% av avverkningen i de tropiska skogsområdena är illegal där timret dumpas till lågprisländer. Men med hjälp av IBM Bluemix Garage går det att skilja illegalt från legalt avverkat, stoppa illegal handel över nationsgränser och ge konsumenten info för sina köpbeslut! Vilket låter som en väldigt smart lösning.

Vi är väldigt glada över att vi träffade dig Petra! Alla trevliga besökare och intressanta föreläsare!

Petra Goude, Vice President, IBM Cloud Nordic, inför IBM Think Stockholm som ägde rum den 22 november.

[:en]https://www.youtube.com/watch?v=6urG1zX7ICU[:]

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook