The Kodak moment, or not

big data Data science ibm gpt chatbot

Har du bokat din biljett på Virgin Galactic än?

Förändringar är lite som en resa, och oavsett om resan är målet i sig som man så ofta säger, eller inte så finns det ändå vissa saker att tänka på innan man ger sig av.

Alla resor har en början och ett mål, även om motiveringen kan vara olika. Ibland vill vi bara ta oss vidare från den grå vardagen, andra gånger är det ett klart hägrande mål som lockar. Trots att datorerna funnits på våra arbetsplatser ungefär lika länge som chartersemestern har tagit oss till solen så tycks det fortfarande lite klurigare att hitta bra paketresor till molnet.

Oavsett om det är hotet om disruptive technology, nyfikenhet på Internet of Things eller helt enkelt svar på frågan om hur verksamheten skall förhålla sig till Big Data, så kan man behöva lite hjälp på vägen att planera sin alldeles egna resa.

Vi på Middlecon har identifierat att det finns vissa grundkomponenter som alltid dyker upp i de förändringsprojekt som vi är involverade i och dessa tänker vi dela med oss av.

 

Influenser, vad är det som gör att vi just nu känner att det är tid för förändring, vad i vår verksamhet eller i vår omvärld har förändrats?

Nuläget, vad kommer vi ifrån och vad är det egentligen som vi skall förändra?

Framtiden, vilken vision har vi och vilka målsättningar är det vi försöker uppnå?

Kartan, vilket väg skall man välja, när skall man gå, vart skall man och hur gör man?

Fotolia_99222613_XS.jpg

 

Om er verksamhet står inför förändringar som att pensionera och ersätta ett äldre affärssystem eller att ni vil integrera datakällor från sociala medier i er nya marknadsstrategi så kan ni få hjälp på vägen. Middlecon kan erbjuda paketeringar där vi stödjer ert förändringsarbete genom att tillsammans med er definiera nuläge, framtidsmål och visa vägar att nå dit utan att ni riskerar att gå vilse.

Virgin Galactics vision är nytänkande och brilliant, men det kommer vara en hejdundrande kö till platserna. Vi avser inte att ta er på en resa till yttre rymden inom några år, däremot kan vi redan idag ge er en smart och kostnadseffektiv väg till molnen på en månad.

Så håll ögonen på vår hemsida och blogg där vi kommer att dyka lite djupare i de olika delarna av våra erfarenheter inom området, eller varför inte kontakta oss för ett första möte där vi kan diskutera just era utmaningar och tankar.

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook