Tack för att ni deltog i Data Server Day 2023!

Stort tack till alla som deltog i Data Server Day 2023! Ert grymma engagemang gjorde årets Data Server Day till en stor framgång, och vi hoppas att ni hade en lika givande och rolig dag som oss.

Som utlovat, här kommer några viktiga länkar för er att ta del av:

  • Ta del av presentationerna: Om du vill återuppleva de spännande presentationerna av IBM’s Les King och Kelly Schlamb, samt Middlecon’s Bård Hakkestad, kan du nu hitta alla presentationer här på vår hemsida.
  • Prenumerera på våra kommande events: Vi har flera spännande events på gång.. Nya Meetups på vårt kontor? Webinars? Hackathons? Vem vet! Håll dig uppdaterad och prenumerera på våra events här: middlecon.se/event-posts.

Presentationer från Data Server Day 2023

Foton från Data Server Day 2023

Vi ser fram emot att fortsätta vår resa med er och att erbjuda ännu mer värdefullt innehåll och möjligheter framöver. Tack än en gång för ert stöd och ert deltagande på Data Server Day 2023.

Vi ses snart igen!
Middlecon-teamet

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook