Strategiskt värdeskapande med IBM Watson Supply Chain

Digital transformation och det ständiga behovet av innovation gör att företag idag måste tänka om vad gäller sina
IT-landskap – även gällande integrationen företag emellan (B2B).

Moderna B2B-integrationer är avgörande för att företag ska kunna uppnå mål såsom ökade intäkter, kortare time-to-market led och förbättrad effektivitet.

Detta eftersom dessa resultat är beroende av ett framgångsrikt affärsnätverk. 

 

B2B-utövare har två mål:

  1. Möjliggöra kritiska affärsinitiativ
  2. Kontrollera kostnader

Molnbaserade B2B-tjänster har varit ett framgångskoncept för företag när det gäller att uppnå båda dessa mål.

International Data Corporation (IDC) har intervjuat åtta IBM-kunder för att förstå hur deras användning av IBM Supply Chain Business Network, en del av IBM Watson Supply Chain-portföljen, har påverkat deras verksamhet. Dessa organisationer rapporterade att IBM Supply Chain Business Network har skapat stort värde i organisationerna.

IDC beräknar att deras investeringar på tre år kommer att ge en genomsnittlig ROI på 308%, eller ge mer än 4 kronor tillbaks för varje krona som investeras, genom att:

  • Fungera som en skalbar och flexibel B2B-plattform som stödjer affärstillväxt och perioder då B2B-verksamheten peakar, inklusive under partner onboarding
  • Möjliggöra tidsbesparingar och effektiviseringar för B2B-anställda genom ökad B2B automatisering och återkommande processer, medan IBM ansvarar för B2B-relaterade aktiviteter
  • Minska frekvensen av B2B-relaterade driftstopp och fel
  • Tillhandahålla en kostnadseffektiv plattform för B2B-verksamhet

Läs gärna vidare här om möjligheterna som IBM Supply Chain Business Network skapar.  [:]

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook