Varför ska alla kunder utvärdera PowerSystems för SAP HANA?

[:sv]Jesper Bergh från IBM gästbloggar hos oss om Sap Hana på Power. Läs mer om hur man kan få bättre förutsättningar inför julruschen.[:]

Av någon anledning så brukar SAP vara ett av företagets kärnsystem som flest personer blir drabbade av när det inte fungerar.
Samma sak är det när det går en aning långsamt och oftast får SAP ett kanske oförkänt klä skott för det.

Så om det nu är intressant med en stabil, tillgänglig plattform med oslagbar prestanda som dessutom i regel blir billigare över tid (testa oss jag utmanar er!!!)
Helt unikt är kapacitet vid behov (CoD). Betala någon hundring för att dubbla prestandan under bokslutet eller julrushen istället för att sitta på den infrastrukturen hela året om.

Gör som de drygt 850 kunderna som valt PowerSystems som platform för SAP HANA under de senaste två åren. Utmana oss och låt oss visa att vi kan göra din SAP platform ännu bättre.

PS IBM måste ha gjort detta helt rätt med tanke på de extremt udda ryktena som sprids. DS

/ Jesper Bergh

[:]

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook