Samtal om Data Lakehouse med Chris Royles på Cloudera

Upptäck kraften i Data Lakehouse

På Cloudera Evolve23 passade vi på att ta oss ett enskilt samtal med Christopher Royles, EMEA Field CTO på Cloudera, om Data Lakehouse för att reda ut vad det är och för vilka typer av företag det är för. Upptäck hur denna innovativa teknologi, optimerad genom Apache Iceberg och stödd av Cloudera, möjliggör öppen åtkomst och integration med olika datamotorer. Chris delar de otroliga fördelarna för kunder, från avancerad metadatahantering till Time Travel-funktionen som möjliggör att återvända till tidigare datapunkter. Oavsett om du är inom finansiella tjänster, telekommunikation eller detaljhandel, kan Data Lakehouse transformera hur du hanterar och delar data inom ditt företag. Kolla in vårt samtal och omfamna framtidens datalagring!

Vår kollega Bård intervjuar Chris Royles på Cloudera

Stöd och expertis från konsulter med lång erfarenhet av Cloudera

Middlecon har levererat projekt med Clouderas lösningar i många år och kan erbjuda team och konsulter med hög kompetens inom Clouderas produkter och tjänster. 

Middlecon är Cloudera Hortonworks Gold Partner

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er att förbättra er verksamhet genom Clouderas lösningar?

Kontakta oss för ert nästa dataprojekt!

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook