Samtal med Therése Svensson på IBM om WatsonX


På Middlecon strävar vi efter att göra komplicerade ämnen lite mer begripliga genom att intervjua experter och dela deras insikter på ett tillgängligt sätt. I detta inlägg fokuserar vi på IBMs data- och AI-plattform, WatsonX. Vi fick möjligheten att prata med Therése Svensson som är expert på WatsonX och inom områdena AI Governance & AI Ethics på IBM.

Vad är WatsonX?

Vad är WatsonX och vilka delar ingår i plattformen? Vad gör WatsonX flexibelt? Går det att testa WatsonX? I den här videon hoppas vi reda ut några frågetecken och ge dig en klarare bild av WatsonX.

Kolla in vårt samtal om WatsonX med IBM’s expert Therése Svensson

Testa WatsonX

Prova IBM WatsonX gratis här: Länk till registrering

I det här blogginlägget kan du läsa mer om WatsonX: Länk till blogginlägg

Behöver du hjälp med att komma igång med WatsonX?

Vi på Middlecon har 10+ års erfarenhet av nära samarbete med IBM och har flera IBM-specialister vårt team. Vi kan hjälpa dig med strategisk rådgivning för att komma igång med ditt projekt och vi erbjuder även workshops, utbildning och support för att öka kompetensen inom IBM’s produkter för din personal.

Kontakta oss på Middlecon och ta reda på hur WatsonX kan förbättra er verksamhet!

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook