Reklam i rymden – dags att visa sig från den bästa sidan

Siktar du mot molnen med din markadsföring? Nu kan du nå ännu högre.

Bild av Free-Photos från Pixabay

Den som tror att vi pumpas med reklam från alla håll har fel. Nu blir det ännu mer reklam, och den kommer uppifrån.

SpaceX har tillsammans med startupen GEC påbörjat en plan med att lansera reklam i rymden. Det innebär att om du har råd kan du synas på en billboard långt upp i etern. Naturligtvis blir det svårt för gemene man att se själva reklamtavlan men publiciteten kring det hela kan vara värd sin investering.

Tyvärr är det inte lika enkelt att köpa en plats. Det blir budgivning som kommer avgöra om du får visa upp din reklam, sedan får man köpa ”tokens” styr hur mycket tid, ljus, klarhet och färg du får använda samt vilka koordinater skylten ligger på. Den som pyntar mest får den bästa platsen. Tilltänkt kryptovaluta är Dogecoin.

Goda nyheter alltså om ditt företag behov av att visa sig från ovan. Snart kommer er chans! https://www.ubergizmo.com/2021/08/spacex-billboards-in-space/

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook