Nyfiken på Nifi? Lär dig mer om Niagra Files i Clouderas Meetup!

Har du funderat på vad NiFi är och hur det fungerar. Var med på Clouderas Meetup den 21 april där de går igenom grunderna.

Vi vet att intresset för att bli en data scientist är jättestort men så kommer inlärningskurvan, i form av en massiv vägg. Låt dig inte hindras av det.

Cloudera vill hjälpa till att sprida insikt i vad maskininlärning, artificiell intelligens eller avancerad analys innebär och hur man arbetar med det.

Att ha en massa data är förstås bra, men att få in den och analysera i realtid eller i närheten av detsamma är en utmaning. Det finns gott om verktyg för att hantera detta, en av dem är Nifi (Niagra Falls) som ger dig enorma möjligheter att lyckas hitta insikterna.

Ställer du frågor som: Hur fungerar NiFi? Hur bygger jag ett flöde? Från vilka källor kan jag hämta data? Var kan jag skicka data? Hur omvandlar jag data innan jag sätter någonstans?

Då finns en toppenmöjlighet för dig att lära dig allt om det den 21 april då Cloudera anordnar en MeetUp där man går igenom grunderna.

Anmäl dig här https://www.meetup.com/futureofdata-boston/events/276872501/

Använd hyperlänken som tillhandahålls deltagarna vid registreringen för att visa och interagera med “livestreamen”. Låt Cloudera guida dig genom ett riktigt 101-nivå samtal på Apache NiFi!

Foto av Ahmed Raza Khan Films från Pexels

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook