Nya system istället för gamla kostnader

Den senaste tiden har det uppmärksammats av Ekot, Aftonbladet och en rad andra medier att det kostar pengar att hålla gamla system vid liv.
Men… det är ju inget nytt!

Massmedia ligger efter. Vi på Middlecon har i åratal jobbat med att injicera vitamin C i datalagringsystem gott och väl medvetna om att vi ger ny luft åt en onödigt kostsam lösning. Istället för att ge konstgjord andning varför inte andas med lite fräschare lungor. För det är fullt möjligt.

Skicka dig själv och dina IT chefer till vårt seminarium om Cludera Data Platform den 10e September. Det finns nya saker att kika på. Skalbara in i infinitum, billiga och vet du… att bara känna till möjligheterna är aldrig fel.

Det alla dessa medier borde rapportera om är att nu om något är det dags för ledningen med huvudet i sanden att titta upp. Satsa inte mer på gammla lösningar som bara blir äldre, oavsett handpåläggning – satsa på något nytt. När möjligheterna finns där, varför inte bara kika?

Anmäl er här

…så slipper ni hamna här

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook