Ny medarbetare ökar kompetensen

Under senaste året har vi sett ett ökat fokus på Big Data lösningar. För att möta efterfrågan har vi förstärkt oss på konsultsidan.

Under senaste året har vi sett ett ökat fokus och intresse från våra kunder när det gäller implementation av Big Data lösningar.

I denna värld där kognitiva lösningar tar allt större plats och där framgångsrika företag optimerar sin försäljning, identifierar nya affärsmodeller och optimerar sin produktion vill vi på Middlecon naturligtvis fortsätta att hjälpa våra kunder att växa och utvecklas.

Idag är alla överens om värdet av data och vikten av god datakvalité, dvs att den tex är uppdaterad, går att komma åt och tillräckligt snabbt, har ett sammanhang, är relevant, fullständig och går att lita på för att kunna göra pålitliga analyser.  Inte minst är det superviktigt för att klara regulatoriska krav som GDPR.

För att möta efterfrågan på goda kunskaper inom detta område så önskar vi Johan Lund välkommen. Hans fokus kommer vara Hadoop, datawarehouse och datakvalitet.

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Share this post

Twitter
LinkedIn
Facebook