Nu smäller det

big data Data science ibm gpt chatbot

Jämlikhet är ett av våra ledord på Middlecon. Fast när man firar den senaste affären kan man väl tycka att chefen kan bjuda till lite, som när Bård och Sofie var ute och tog en afterwork efter en dags lyckat arbete.

Det papperslösa kontoret lyser år 2016 fortfarande med sin frånvaro. Den papperslösa pengahanteringen går det däremot bättre för. För visst är det enklare att använda mobilen för att dela på notan än att sladdra med papperslappar. Men hur funkar det bakom fasaden?

Inom banksektorn vet vi att DB2 nästan alltid finns med någonstans när du kontaktar en bank. Visste du att när du ska skicka pengar till bordsgrannen via mobilen går informationen genom åtminstone fyra DB2 databaser?

Snart släpps nya versionen av DB2 LUW och den releasen kommer presenteras på Data Server Day.

Vi har även nöjet att berätta att Bankgirot gör en presentation om hur de arbetar med DB2. Ett riktigt spännade case från verkligheten.

Därmed är den 19e maj ett datum för kalendern. Då anordnar Middlecon en dag av seminarium, användarberättelser och produktuppdateringar på Norra Latin.

Det finns begränsat med plats så anmäl dig och dina kollegor redan idag!

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook