När små data växer och blir stora

big data Data science ibm gpt chatbot

Behöver du mera kraft i ditt data warehouse?

mininetezza.jpg
IBM PureData for Analytics, som drivs med Netezzateknologi, kan leverera en prestanda utan motstycke till ditt data warehouse. Designad för små och mellanstora företag är N31001-001, eller ”Mini-Netezza”, en rackmonterad appliance som är enkel att implementera i den befintliga IT miljön och tillhandahåller de verktyg som behövs för att utvinna den bästa informationen till företaget. Mini-Netezza delar många egenskaper med den fullstora N3001-001 produktlinjen, men till en bråkdel av kostnaden.

N3001-001 är ett högpresterande, massivt parallellt bearbetningssystem som är skapat speciellt för att köra komplexa analyser på terabitestora datavolymer. Mini-Netezza drivs av 40 processkärnor vilket gör den mycket snabbare än traditionella lösningar. I de senaste testerna visade sig N3001-001 utföra komplexa frågor hela 127 gånger snabbare än om arbetet gjordes i en likvärdig MSSQLservermiljö. Men låt inte storleken lura dig, Mini-Netezza har stöd för upp till 16tb av data och kan möta kraven från de flesta företag med utrymme för tillväxt. Den kör också på samma IBM Netezza Software Platform som driver de enterpriceklassade verktygen i resten av N3001s produktlinje.

Mini-Netezza är oerhört enkel att installera och hantera då den använder standardanslutningar för nätverk. Väl installerad är integrationen till både hårdvara, mjukvara och lagring redan gjord åt dig vilket leder till snabbare implementation. Detta gör N3001-001 exceptionellt kostnadseffektiv för informationshantering och analytiska initiativ. Den kommer redo att implementeras på en gång, med fullständig parallelliserad exekvering för SAS, SPSS och Open R. Den levereras med mer än 200 förinstallerade, skalbara, in-databaseanalytiska funktioner och stödjer gängse industristandard för gränssnitt (SQL, ODBC, JDBC, OLE DB).

Målet är att effektivt hantera ditt data warehouse och N3001-001 står redo att ta sig an utmaningen. Din data är skyddad av självkrypterande enheter för att säkerställa att bara du har tillgång till informationen den innehåller. Systemet stödjer även Kerberos aukteriseringsprotokoll om ger en extra säkerhet för din IT miljö.

Mini-Netezza kommer med ytterligare IBMprogramrättigheter för att smidigt kunna implementeras i din IT lösning. IBM Cognos Business Intelligence, InfoSphere DataStage, InfoSphere BigInsights Hadoop och InfoSphere Streams tillhandahålls alla med N3001-001.

Mini-Netezza är bara en av medlemmarna i N3001familjen vad det gäller IBM PureData System for Analytics Appliances. Om ditt data warehouse behöver gå bortanför vad N3001-001 stödjer så finns ytterligare N3001produkter som kan hantera det. Med stöd för upp till 1,5pb i kapacitet kan N3001s data warehouse produkter bli dimensionerade för att ta itu med alla behov oavsett storleken.

 

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook