Nancy Notaro i Stockholm – IBM Integrated Analytics System

[:sv]Nancy Notaro är i Stockholm 25/10 för att presentera utvecklingen av netezzateknologin, IBM Integrated Analytics System. Eventet hålls av Middlecon och är gratis, anmäl dig här.[:]
Nancy Notaro – IBM Global Analytics Sales & Strategy Leader, IBM Integrated Analytic System (IIAS)

Med nya IBM Integrated Analytics System så kan ditt företag göra ännu bättre analyser på kundernas data, vilket gör att du kan öka din försäljning mot rätt grupp och säkerställa att dina befintliga kunder stannar kvar i ännu större utsträckning.

Har du dessutom regulativa krav eller andra avdelningar på företaget som kräver rapporter, körs dessa rapporter ännu snabbare. Tiden från det att data är tillgängligt till dess att rapporten blir klar kan kortas ner betydligt i IBMs nya lösning. Behöver du köra om rapporten går även detta mycket snabbare med den nya tekniken.

Vill du veta mer? Vi har bjudit in Nancy Notaro från IBM att presentera den nya tekniken här i Stockholm den 25e oktober. Vi har ett tjugotal platser. Vill du veta mer om framtidens sömlösa möjligheter är det här och nu du ska vara och lyssna.

Nancy är Sales Leader inom Big Data Solutions och hjälper organisationer att hitta effektiva sätt att använda Big Data för att hantera affärsområdesspecifika utmaningar. Nancy har globalt ansvar för försäljning av IBMs PDA (Netezza), Db2 WH Private och IIAS. Hennes erfarenhet är gedigen inom Data Warehouse med spetskompetens inom strategisk utveckling av Big Data lösningar.

Välkommen till Convendum, Vasagatan 16, 111 20 Stockholm för en presentation av IBM Integrated Analytics Platform.

Agenda
15:30 Presentation av IBM Integrated Analytics Platform
17:30 Mingel, dryck och snacks

[:]

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook