Midsommarappen vi själva inte orkar utveckla – Gör det du!

Appen som både tar dig från midsommarfesten och räddar ditt förhållande.

Bild av Åsa K från Pixabay

På Middlecon blommar idéerna som maskrosblom såhär i sommartider. Vi har länge pratat om en fiffig app, självklart med kraften från AI, som borde finnas men inte ännu gör det. Eftersom vi inte har kapacitet att utveckla den lämnar vi nu över idén till dig som kan. Vi tror att den skulle göra succé, särskilt såhär nära midsommar.

Vi vet alla hur det blir. Midsommarkölden är svår och där står ett bord som dignar av sill, nubbe och öl. Det kommer bli en lång kväll. Turligt nog tar appen tar in information både från telefonen och din smarta klocka och kan med hjälp av armens kurvatur avgöra om det är det lilla eller det stora glaset som förs till munnen.

Nu behöver man inte komma in på småtimmarna oförberedd. För när lagomt av allt har hamnat i magen, vilket brukar vara i höjd med att Janssons frestelse serveras, skickas en signal till det lokala taxibolaget som genast skickas ut till dina koordinater. Hemadressen har du klokt nog redan lagt in så det finns inget behov av att sluddra i taxin.

Appen kommer alltså både begränsa ditt intag, se till att du kommer hem men också

se till att rädda förhållandet!

För om appen märkt att du gått lite överstyr med allt det goda tar taxin självklart automatiskt en sväng förbi närmaste mack där du kan inhandla ett dussin tulpaner till din käresta som måste ta hand om dig imorgon.

Vi har länge stått frågande till varför ingen annan redan frambringat en dylik applikation till telefonen. Nu lämnar vi över idén till dig, så att du kan utveckla den.

Vi önskar ett förnöjsamt midsommarfirande! (Och en trevlig sommar)

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook