Middlecon vinner pris i marknadsföring! Bäst i Europa!

Under IBMs stora mässa THINK! erövrade Middlecon det internationella priset 2018 IBM Europe Marketing Excellence Award. Det gör oss alla lite extra stolta. Vi fick priset speciellt för det oerhört fruktsamma arbetet med Data Server Day med tillhörande marknadsföringen och uppföljning.

I samma stund som Bård stolt tar emot priset i Las Vegas sitter Kaleida i Stockholm och finslipar nästa lansering. Nu ger sig Middlecon ut i nästa digitala kanal, vi finns nu även på Facebook. https://www.facebook.com/middlecon Vi vet att Facebook är en plattform som inspirerar till många konversationer och kontakter. Gå gärna in och gilla vår sida eller prata med oss via messenger.

Lansering av mera social media och en statyett… innebär detta att Middlecons marknadsansvariga Kaleida sitter på kontoret och känner sig extra stursk? Nej, vår marknadsföring är ett teamwork. Vi jobbar tillsammans på kontoret, med partners som TechData och IBM och naturligtvis våra kunder.

Det tänker vi fortsätta med!

Snart är det dags för nästa Data Server Day! Ett kostnadsfritt tekniskt event. Välkommen att anmäla dig idag!

[:]

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook