Middlecon tipsar: Alla Hjärtans dag edition

Bästa sättet att tillbringa Alla Hjärtans dag för dig som har ett distansförhållande eller är över- intresserad i digitala lösningar.  

Group watch funktionen hos många streaming bolag, som exempelvis Disney +, Amazon Prime och Netflix gör distansen mellan dig och dina nära och kära mindre. GroupWatch, eller Teleparty som det också heter synkroniserar automatiskt era streamar så att alla i gruppen kan titta tillsammans, även om ni inte är på samma plats. 

Självklart blir ingen Alla Hjärtans dag utan en passande dessert. För att skapa den bästa stämningen är vårt tips att göra en Pie Chart tårta. Där kan du använda mörk-, mjölk-, och vit choklad för att skapa en fin Pie Chart tårta. 

…Och sist men inte minst, en bra romantisk film är ett måste på Valentines kväll. Här är våra tips på romantiska klassiker: 

  • Hunger games. En kärleksfilm för dig som gillar science fiction, action och thriller 
  • Prinsessa på vift. En gammal klassiker, en lätt romantisk komedifilm från 50- talet.
  • Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)- En fin kombination av science fiction, komedi, romantik och drama … med en touch av AI också självklart.

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook