Middlecon – Ta in mer kognitiv automatisering i ditt företag

Artificiell intelligens (AI) finns överallt runt omkring oss, ingen tvekan om det. Machine Learning (ML), datorseende, naturlig språkbehandling och liknande termer har funnits i teknikrelaterade samtal under lång tid. AI är redan mogen inom många områden – från olika konsumentscenarier till specialiserade nischapplikationer. Det blir också mer och mer närvarande i företagsanvändningsfall. För att vara mer exakt växer antalet möjligheter för att förbättra affärsprocesser genom att implementera AI varje dag. Och det är en vanlig känsla vi får när vi pratar med olika kunder på olika marknader. De flesta av dem implementerar antingen redan AI eller överväger seriöst att börja.

Att hjälpa kunder att uppnå bättre affärsresultat av teknikskiften har alltid varit Middlecons uppdrag. Så för flera år sedan började vi vår resa mot att inkludera artificiell intelligens i vår tjänsteportfölj. Genom att utnyttja all befintlig kunskap och kapacitet hos Middlecon kommer Middlecon att fokusera på att hjälpa företagskunder att få in mer kognitiv automatisering baserad på AI i sina affärsprocesser.

Middlecon tillhandahåller tjänster fokuserade på att bygga in AI-kapacitet i företagsmjukvarusystem. Effektivt innebär det att bygga anpassade ML-drivna system för att integrera intelligens och kognitiv automation i våra kunders kärnverksamhetsprocesser. Det ständiga behovet av mer effektivitet, mer automatisering, mer anpassningsförmåga och bättre och snabbare beslutsfattande har en direkt inverkan på hur vi behöver bygga mjukvara idag. Det ständiga behovet av mer effektivitet, mer automatisering, mer anpassningsförmåga och bättre och snabbare beslutsfattande har en direkt inverkan på hur vi behöver bygga mjukvara idag. Till exempel kan en bank vilja förbättra sina kund-onboardingsprocesser genom att använda AI för att analysera kundernas beteende och för att reagera vid rätt tidpunkt för att öka engagemanget. 

Vi är redo att arbeta med våra kunder för att identifiera möjligheter som dessa för att tillämpa AI i deras processer. På samma sätt kommer våra team att ta sig an att designa och bygga rätt ML-baserade tekniska lösningar, förstå och tillhandahålla all nödvändig data och integrationer längs vägen. Den andra delen av Middlecon-tjänsteportföljen är AIOps, konceptet att använda AI i IT-drift. AIOps kombinerar big data och maskininlärning för att transformera IT-driftsprocesser, inklusive händelsekorrelation, avvikelsedetektering och rotorsaksbestämning. Slutligen är den tredje delen av Middlecon-tjänsteportföljen relaterad till MLOps (Machine Learning Operations) konsultation. Vi strävar efter att tillhandahålla konsulttjänster relaterade till att designa och bygga MLOps-praxis för våra kunder.

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook