Middlecon – IBM Gold Partner

IBM har förändrat sitt partnerprogram för att återspegla sin satsning på kognitiva molnlösningar. Man använder sig idag av interna anatlyticslösningar för att identifiera och premiera sina partners på bästa sätt.

“The new PartnerWorld program is designed towards ultimate simplification to help our partners both large and small succeed and drive velocity in high growth areas like cloud and cognitive” sa Marc Dupaquier, general manager, IBM Global Business Partners.

IBM värderar alltså sina businesspartners genom att väga dem i produktkännedom, kvalitetsarbete och intäkter. Själva bedömningen av en partner görs inte manuellt utan av Watson, IBMs analytiska flaggskepp.

Det är lätt att säga ”Det var bättre förr” men vi tycker att det nya partnersystemet är jättebra. Vi samarbetar tätt med med IBMs försäljningsavdelning, kanalen och marknadsföringen. Att dessutom ha det nya partnerprogrammet att se till är en sporre för oss alla att bli ännu lite mera innovativa.

Middlecon fokuserar inom områdena molntjänster, analytics och säkerhet. Vi har samarbetat i produktion och underhåll av många appar och tjänster som används dagligen av hela folket. Inte minst eftersom våra största kunder är banker, transportbolag och försäkringsbolag.

Vi på Middlecon är stolta över att vara Gold Business Partner. Det är ett bra bevis på att det märks hur hårt vi arbetar för att hjälpa företag som tagit steget mot ökad digitalisering.

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook