Bli ett datadrivet företag – Välj rätt lösning när den gamla inte längre räcker till

 

I dessa tider med ständigt ökande datamängder ser vi att många företag verkar lite vilsna. De vet inte vart de ska ta vägen när de ställs inför att deras traditionella lösningar inte längre klarar av de utmaningar som verksamheten har idag till en rimlig kostnad.

För som alla vet – cash is king! Vägen till att bli ett datadrivet företag på riktigt innebär att man både måste man hitta bra tekniker till en rimlig kostnadsnivå.

När företag hamnar i den här situationen inser de snabbt att open sourcelösningar är ett riktigt bra alternativ.

Skall man bygga upp större ekosystem av open sourcebaserade lösningar så behöver man ofta ta hjälp av färdiga ramverk för implementation. Vi på Middlecon har utvecklat just ett sådant ramverk, Middlecon Datalake Framework, för hadoopbaserade system. Oavsett om den är on-prem, i molnet eller en hybrid lösning.

Förutom MDF ramverket behöver man också acceleratorer som tex DBimport.

DBImport är ett open sourceverktyg framtaget av Middlecon där vi förenklar import och export till och från traditionella SQL databaser som Oracle, MSSql, DB2, Postgre mfl.

Genom funktioner som auto detect kan importjobb effektivt göras snabbare och säkrare med mindre handpåläggning.

Kolla gärna in DBimport på Github!

 

 

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook