MAS – spar 25-50% åt företag i förändring

big data Data science ibm gpt chatbot

På Middlecons kontor händer det alltid grejor. Idag fick Bård fatt i Christopher och frågade honom lite om hans tankar kring vår lösning MAS. För dig som inte orkar se på film har Christopher även knåpat ner sina tankar i text. Det finns stora fördelar för alla som behöver förändra sina system och besparingar att göra med.

Behövs det verkligen fler molnprodukter 2016?

Ja, det är vår bestämda uppfattning baserat på vad våra kunder berättar för oss.

Företag är i ständig förändring och dessa förändringar resulterar i tuffa utmaningar för systemägare och IT-avdelningar, och den alltid så aktuella frågan är hur man frigör resurser och kapital till nya projekt samtidigt som de gamla verksamhetssystemen skall fortsätta att leva.

 

MAS heter Middlecon’s lösning på problemet.

Middlecon Application Server är en kombination av traditionell infrastruktur, komponenter från molnet, dynamiska licensmodeller och kompetens. Allt detta optimeras för att kunna kontrollera och minska kostnader inom förvaltning och förändringsdrivna projekt.

MAS adresserar två av de stora utmaningarna med förändring, dels behöver kunder ofta ha fortsatt tillgång till information och funktioner i de legacysystem som finns idag, samtidigt vill man så fort som möjligt komma i mål med implementationen av nya projekt och system.

Ett typiskt exempel är kunder som byter ut delar av sina interna system men fortfarande har behov av både befintlig och nya integrationer, fungerande datamodeller, driftsäkerhet och stabilitet men där de nuvarande lösningarna saknar dynamik och stöd för agila utvecklingsprocesser och därigenom blir bromsklotsar för utveckling både ekonomiskt och arbetsmässigt.

Även vid utrullning av helt nya system kan MAS göra stor skillnad, då interna resurser bör användas till att stödja verksamheten för att möta tuffa krav på time-to-market eller ROI. Vi kan hjälpa till att strukturera och prioritera vad som är verksamhetsnytta och vad som blir billigare och effektivare levererat som en MAS lösning.

 

Så oavsett om ni står inför att på sikt fasa ut ett äldre system eller införa ett nytt så är era utmaningar precis där vi vet att vi kan leverera värde med MAS, utmana oss gärna med era svåra frågor, men gör det nu då vi vet att det finns besparingar på 20-50% att göra beroende på projektets löptid och omfattning.

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook