Kompetensförsörjning möter Big Data: Academic Work x Middlecon

Rektryteringsutmaningar i den digitala tidsåldern


Den digitala utvecklingen skapar en uppsjö av nya möjligheter, men samtidigt en hel del utmaningar inom rekrytering. Bristen på kompetens inom data och IT är bromsar utveckling och innovation.

I den pågående digitala transformationen är kompetensförsörjning inom Big Data en utmaning som många företag kämpar med idag. Att hitta rätt talanger med den nödvändiga kunskapen och expertisen för att hantera den ständigt växande datamängden är av avgörande betydelse för att säkra framgång och konkurrenskraft inom dessa branscher.

Vi på Middlecon tog oss an denna utmaning tillsammans Academic Work. Genom vårt strategiska samarbete arbetar vi gemensamt för att identifiera och rekrytera de bästa talangerna och säkerställa att våra team är utrustade med den expertis som krävs.

Talangidentifikation och nischad utbildning

Tillsammans har vi identifierat talanger med potential och driv, och genom Academic Works Academy har vi kunnat erbjuda en nischad utbildning för att matcha våra specifika behov. Se videon där vår Middlecon-kollega Bård Hakkestad och våra partners på Academic Work, Emelie Gustafsson och Josef Westling, berättar mer om vårt samarbete.

Dela videon och inspirera andra tech- och IT-studerande! 


Du kan läsa mer om hur det är att jobba hos oss på vår Karriär-sida.

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook