Kärlekstransaktioner

Transaktioner via databaser, är det sexigt? Ja, ibland så är det faktiskt det. En del tänder till på nya idéer mer än andra. Se här ett ypperligt exempel:
källa:http://technical.ly/brooklyn/2015/11/11/couple-got-married-blockchain/

Kim Jackson och Zach LeBeau tyckte att idén med att decentralisering var en fantastisk sak. Eftersom de ville vara effektiva och rationella gifte de sig i november förra året via ett kontrakt i en Blockchain. Romantiskt? Ja, enligt dem var det oerhört så.

Så snart den svenska folkbokföringen är med på banan torde det göra köerna till Stadshusets femminutersgiftemål något kortare. Jag tror säkert att flera religiösa samfund som argumenterar emot skilsmässor skulle gilla Blockchainlösningen. I systemet finns ingen ångerrätt, så har förutsättningarna uppfyllts för ett kontrakt är du fast med ditt beslut och får i all tid leva med din ”old block and chain”.

Men vad gör det? Kärleken är ju evig! Det har jag hört i en låt med Lena Ph.

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook