Kafka without angst

Det finns ett ökande behov av system som bearbetar data i realtid –  strömmande data. För att dessa system ska fungera måste de kontinuerligt fyllas på med data i realtid. De måste även kunna anslutas till olika källor, vara skalbara och säkra. Vi på Middlecon har uppmärksammat behovet och har därför arbetat med att hjälpa våra kunder att implementera Kafka.

Kafka är en opensource plattform för meddelandehantering. Den är exceptionellt snabb, skalbar och stabil.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig tillgång till den nya tekniken. Middlecon kommer börja med att göra en bedömning av dina behov och utmaningar som du står inför i nuläget. För att hjälpa dig på bästa möjliga sätt kommer vi i första hand definiera det slutliga målet för modernisering och sen framställa ett specifik tidsplan som innehåller implementeringsplan för förbättringar i linje med strategin som finns.

Beroende på dina behov kan Middlecon erbjuda både supporttjänst och implementerings tjänst. Om du redan har ett implementerad Kafka system hjälper vi dig med hälsokontrollen. 

Fördelar med hälsokontrollen
  • Upptäcker problem – ni får information om vad som behöver fixas
  • Goda råd – om hur er infrastruktur kan förbättras 
  • Övertygande beslutsunderlag 
  • Optimerar prestandan på Kafka system 
  • Maximera resurserna 
  • Minskar risken att din hård- och mjukvara kollapsar

Att genomföra en hälsokoll är enkelt och tar inte mycket av din och din organisations tid i anspråk. Med hjälp av verktyg från Kafka får vi fram resultat på hur er Kafka-miljö mår. Därefter analyserar vi resultatet, presenterar vad vi kommit fram till och tillsammans diskuterar konkreta och lämpliga åtgärder. 

Allt det här gör vi med beprövad konsultmetodik. Vi har hjälp flera företag inom många olika branscher, bland annat Scania, SEB och bankgirot med meddelandehanteringssystem.

För mer information om Kafka och våra hälsokontroller mejla : info@middlecon.se

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook