Julstämning med AI

Ryktena går om effektivisering i tomteverkstan med AI. Numera en så vanlig teknik att vi knappt tänker på den längre.

Jag har hört rykten om att Tomten använder AI numera för att förenkla livet för alla nissar. Det gör mig inte förvånad.

Det är lätt att glömma hur mycket AI vi vant oss vid och visst har det gjort livet lättare. Små och stora elprodukter hjälper oss i hemmet, på webbsidan letas liknande produkter upp när du shoppar och inte minst de digitala assistenterna som hjälper oss i vårt liv.

AI är inte perfekt, men vi vänjer oss vid det allt snabbare. Och produkterna vänjer sig vid oss.

En rapport från Accenture fann att 84 procent av människor i Storbritannien kommer att använda AI någon gång denna jul som tekniken blir en allt vanligare närvaro i hem över hela landet.

Online shopping, underhållning, streaming och navigering bland de mest populära apparna och tjänsterna med hjälp av AI-teknik kommer vi alla att stöta på i jul, även om 60 procent av de tillfrågade sade att de inte insåg att de skulle interagera med AI på så sätt.

I undersökningen kom det även fram att 46% fortfarande är oroliga över säkerheten, där 25% ansåg att AI inte är ansvarsfullt eller etiskt att använda. Samtidigt fanns en positiv grupp på hela 20% som var villiga att låta AI styra upp hela julen åt dem. Jag är villig att prova!

Att AI kommer breda ut sig är det ingen tvekan om.

Om Tomten kan – kan vi.

https://www.techradar.com/uk/news/get-ready-for-an-ai-christmas

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook