Isabella Löwengrip skapar en robot influencer – med AI!

Årets mäktigaste näringslivskvinna 2018, bloggerskan Isabella “Blondinbella” Löwengrip, släpper i december en robot influencer!

Bloggerskan Isabella Löwengrip har ett bolag som heter Löwengrip, ett skönhetsbolag som är “ett beauty-techbolag och vår styrka ligger i vår digitala expertis“. För att de på kort tid ska kunna fortsätta att expandera och etablera sig globalt har hon försökt hitta en lösning, det är nämligen omöjligt att vara på fler platser samtidigt och skapa det content som efterfrågas. Men tillsammans med sitt team har de med hjälp av AI utvecklat en robot-influencer, en kopia av henne själv på sociala medier!

Hon kallas Gabrielle Löwengrip. Gabrielle är bosatt i New York och älskar skönhet. Hon dejtar, jobbar, inreder, umgås med vänner, visar upp nya brunchställen, allt som en äkta influencer kan spendera sin tid på!

Manhattan, New York.

Enligt Isabella verkar de flesta prioritera att bli inspirerade. I framtiden tror hon att det inte spelar någon roll vare sig det kommer från en animerad människa, en influencerrobot, eller en riktigt människa. Så länge det är underhållande!

Jag ser nämligen en extremt ljus framtid för influencerrobotar. Min spaning är att vi om bara något år inte kommer bry oss om huruvida det verkligen är en riktig människa vi följer. Det viktiga är inspirationen vi hämtar in, och den kan likaväl komma från en animerad person. Det är som på film – inte nödvändigtvis äkta, men en underhållande inspirationskälla!

Gabrielles instagram som börjar vakna till liv i december hittar ni här!

Läs mer om Isabella och hennes inlägg här.[:]

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook