IBM Watson Orchestrate gör jobbet åt dig

När stora företag släpper nya produkter kan det emellanåt låta för bra för att vara sant. Mjukvaran som var enkel till en början visar sig vara komplicerad när man väl ska implementera den. Denna gång är det annorlunda. IBM har lyckats med att skapa ett nytt verktyg som är relativt okomplicerat och som kan köras direkt.

Nya Watson Orchestrate  är en AI-driven mjukvara utformad för att förenkla och automatisera processen med att hitta och kombinera lämpliga uppsättningar data för en viss uppgift. Watson Orchestrate låter dig använda samma verktyg som tidigare i arbetsflödet oavsettom du jobbar med e-post, Slack, Salesforce, Workday och SAP för att uppnå rätt resultat och den gör det utan att du behöver expertis från en data scientist.

Se filmen för att se vad du kan göra med IBM Watson Orchestrate

https://youtu.be/5XFM62e_dQU

Med andra ord gör Watson Orchestrate det möjligt för oss dödliga att få tillgång till de enorma mängder data som många företag har, men som mycket sällan utnyttjas fullt ut. Det är en low code/no code version av robotiserad processautomatisering (RPA).

I åratal har företag och organisationer sparat mängder med data men att hitta insikterna i det har varit svårare än man trott. Man har inte lyckats låsa upp hela potentialen. Det här verktyget arbetar smartare och tar lärdom av både hur du interagerar men lär sig också vad som sannolikt kommer härnäst.

Om man tittar på helheten är det tydligt att IBM prioriterar automatisering för företag. Det är också uppenbart att man arbetar för att integrera dessa funktioner inom så många områden som möjligt. Företagsprogramvara är fortfarande en enormt komplex och komplicerad arena, men IBM gör sitt yttersta för att försöka förenkla automatiseringsdelen av ekvationen.

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook