IBM Think Summit Nordic 2021

Nu är det dags för IBMs Think Summit Nordic. Vill du lära dig att vara ledare inom hybridmålnens era? Då vill du inte missa det här eventet. 

Den 13-14 oktober hålls IBM Thinks Summit Nordic event där du får chansen att se och höra Think 2021 innovatörer, visionärer och game changers (sv?). Bland andra får du möjligheten att få höra Frank Østergaard, ledare för IBMs Customer Success uppdrag i Norden. 

Frank Østergaard är en digital visionär och erfaren ledare som har stor erfarenhet av att arbeta med företag i hela Norden och Europa och stötta dem i digitala resor, senast inom områdena Hybrid molnlösningar och AI. 

Frank är alltid redo att dela med sig av sina perspektiv och erfarenheter som kombinerar “business- know- how” och IT färdigheter. 

Registrera dig och läs mer om eventet här

Se filmen på Youtube!

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook