IBM Power höjde prestandan med 75%

Ett företag i Australien satt fast i utvecklingen. Med hjälp av IBM Power fick de ny fart under fötterna och mer kontroll i sitt private cloud.

När man väl startat produktion av aluminium kan man inte stoppa. Det är för dyrt att rengöra stelnad metall från kärlen. Alltså krävs att man håller smältverket igång 24/7. Tomago Aluminium Plant i Australien har haft produktionen igång sedan 1983.

ITavdelningen på företaget har haft en viktig del i att hålla arbetet igång. Om något går sönder måste man till exempel snabbt hitta rätt reservdel snabbt för att produktionen inte ska gå ner.

Deras ursprungliga IT arkitektur låg på SAP HANA men systemet var inte transparent nog. De visste att de hade produktionen igång, men inte mycket mer. De provade också att lägga en del i publikt moln, men det blev för stelbent.

Det var först när de började använda IBM® Power® Systems och IBM Flash tillsammans med SAP HANA som bitarna föll på plats. Man bytte till ett private cloud med en integrerad infrastruktur bestående av IBMs applikationer och Red Hat.

Installationen av IBM Power to 6 dagar och ökade prestandan med 75%

Med den lösningen, en kombination av SAP HANA, IBM Power och Redhat blev det genast mycket lättare. Nu kan flera workloads köras smartare och grunden är lagd för bland annat IoT.

Tomago Aluminium Plant är ett strålande exempel på vad som händer i den verkliga världen där man redan har lösningar på plats som man bygger på med smarta lösningar. Det finns mycket intressant att läsa om hur de jobbat i den här artikeln. Ett strålande exempel på hur IBM kan lyfta andra lösningar, exempelvis SAP HANA.

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook