IBM + mimik ger dig möjlighet att använda edgeCloud

IBM kan verka vara på efterkälken när man jämför med Google, Microsoft och Amazon men det är inte rättvist att räkna ut dem än. När det gäller hybrida molnlösningar gör IBM stora ansträngningar för att hamna i ledande position och har faktiskt möjlighet att lyckas. Den senaste tiden har företaget gett sig ut på en shoppingtur och formligen köpt in så mycket kunskap att man kan konkurrera med de största, men det finns också samarbeten som är intressanta.

Den senaste samarbetspartnern är mimik technology, Inc. Tillsammans ska de skapa lösningar för edgeCloud.

Vad är då edgeCloud? Tänk dig allt som är längst ut, mobiltelefonen, IoT, plattan, social media eller din smartwatch. Tillsammans med AI kan man utveckla ännu smartare lösningar där vilken smart del som helst kan agera som server och låta alla applikationer kommunicera på deras egen nivå. Det här gör att ditt moln blir säkrare, större, snabbare och billigare.

Kombinationen av edgeCloud och IBMCloud Pak ger dig som företagare ännu större möjligheter att utveckla lösningar med data utan att behöva ge avkall på prestanda.

Tanken är att ge nya redskap åt företag inom retail, hälsa och tillverkning.

Läs mer i pressreleasen eller titta på den här filmen om vad mimik kan åstadkomma för dig.

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook