IBM Event Automation-snack med toppexperten Salma Saeed

Salma Saeed berättar om IBM Event Automation

I den här videon presenterar Salma Saeed, Product Manager för Event Endpoint Management på IBM Event Automation, en denna omfattande lösning som hjälper företag att påskynda sina händelsestyrda insatser. Event Automation kombinerar tre nyckelfunktioner: Event Streams, Event Endpoint Management och Event Processing. Event Streams möjliggör distribution av affärshändelser i realtid i en organisation, medan Event Endpoint Management skapar en självbetjäningskatalog över händelser för att andra team enkelt ska kunna upptäcka och få åtkomst till dem. Event Processing fokuserar på att definiera meningsfulla affärssituationer och automatisera beslut i realtid.

Vilka typer av företag är IBM Automation för?

Event Automation är utformad för alla företag som strävar efter att bli mer händelsestyrda och responsiva gentemot sina kunder. Det hanterar vanliga utmaningar som att upptäcka och lokalisera händelser för återanvändning, avslöja insikter från kontinuerlig händelsedata och de tekniska färdigheter som krävs för att arbeta med händelser. IBM Event Automation riktar sig till en bred användarbas, inklusive tekniska utvecklare, affärsanalytiker, och automatiseringsspecialister, vilket gör det möjligt för dem att använda realtidsinformation för olika användningsområden.

Vad är unikt med den här lösningen?

De verkliga fördelarna med IBM Event Automation inkluderar att ge en bred användarbas möjlighet att dra nytta av händelser, underlätta delning och återanvändning av händelser och möjliggöra sammansättning av händelsebearbetnings- och strömningstekniker. Lösningen kan integreras med befintlig arkitektur och infrastruktur utan behov av omfattande utbyten. IBM Event Automation syftar till att vara en grund som möjliggör för företag att dra nytta av och kombinera olika händelsestyrda teknologier vid behov.

För att lära dig mer om IBM Event Automation kan du besöka Middlecons och IBM:s webbplats i länkarna nedan, utforska use cases eller kontakta IBM för en demo.

Event Automation webbsida: https://www.ibm.com/products/event-automation

Hur man begär en demo: https://www.ibm.com/account/reg/us-en/signup?formid=DEMO-eventautomation

Vårt Middlecon-team hjälper er

Middlecon erbjuder konsultationstjänster för att hjälpa företag att implementera och dra nytta av IBM Event Automation. Vårt kunniga team av experter kan vägleda er genom processen och anpassa lösningen efter just era specifika behov och mål. 

Kontakta oss för att komma igång med ert nästa dataprojekt!

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook