IBM Cloud Satellite eliminerar latency

Vill du vara i molnet men inte oroa dig för låga hastigheter och tröga lösningar. IBM Cloud Satellite kan vara svaret.

Foto av Christina Morillo från Pexels

Företag och organisationer har nu alternativet att nyttja en molnförbrukningsmodell med ett komplett utbud av PaaS-tjänster i kombination med infrastruktur som en enda tjänst och allt kommer med en faktura och en supportmodell.

IBM Cloud Satellite ger molnfunktioner där kunddata finns, i den miljö de väljer – exakt vad som behövs när företagen kämpar mot sviterna av data gravity.

Gränsnittet levererar en fullständig infrastruktur med containeriserade Red Hat OpenShift och molntjänster som körs direkt och lokalt i din kundanläggning.

Det här tjänstalternativet kräver inga långsiktiga infrastrukturåtaganden och gör det möjligt för företag att endast betala för de resurser som förbrukas genom en enda integrerad upplevelse.

Nu kan du kombinera och hantera hårdvara, programvara och verktyg via en enda säker central kontrollpunkt. Det gör att du kan möta det växande behovet av snabb datahantering – en grundförutsättning för att bemöta den allt mer växande datamängden.

Läs gärna mer i den här pressreleasen

https://youtu.be/IZ0k2YA0Ieo

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook