IBM Cloud Integration

IBM lanserar nu nya Flex Bundles. Flex Bundles är en spännande licensform som låter dig byta från en licens till en annan inom samma familj.

Önskar du exempelvis att reducera din användning av MQ Advanced, och ser samtidigt att du behöver mer API Connect? Då är denna denna licensform något för dig, eftersom den låter dig byta in dina MQ Advanced-licenser till API Connect-licenser. Detta är alltså den enda licensformen hos IBM som låter dig byta produkter (dock inom familjen).

I denna paketering kan du byta mellan följande intressanta områden:

Givetvis följer då frågan: Hur räknar vi på detta?

I tabellen nedan som visar icke-månatliga licenser kan du se att om du exempelvis har 1 400 PVU med MQ Advanced så har detta ett värde på 98 000 FlexPoints. Detta täcker 266 PVU med API Connect, och du får byta mellan produkterna till denna ratio.

I följande tabell ser du även vad som gäller för månadslicenser:

Nyfiken på att veta mer? Kolla in länkarna nedan eller hör av dig till oss på info@middlecon.se. Missa inte heller vår webcast på samma tema torsdagen 23 augusti kl. 13.30 – mer info om anmälan kommer!

https://www.ibm.com/cloud/integration

https://www-03.ibm.com/software/sla/sladb.nsf/lilookup/244510E007218CDB8525828E003F15D4?OpenDocument[:]

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook