Hybriden är en framgångsfaktor

Tycker du att hösten är påtaglig och himlen deprimerande grafitgrå? Då vill vi påminna om att det finns många fördelar med moln.

Vi på Middlecon har noterat hur fler och fler företag och organisationer börjat fråga efter mer molnteknik för att ta itu med de omfattande krav som finns runtom.

Fördelarna är bland annat att molnet är snabbt och agilt. Det går fort att utveckla nya strukturer för att anpassa sig till nya marknader. Förutom att det finns många redan färdiga lösningar är det ofta väldigt enkelt att kombinera dessa med skräddarsydda dito.

Så har vi möjligheten till en ökad ROI. Molnlösningar innebär både en lägre och mer lättberäknad kostnad för infrastruktur på IT sidan. Det gör att man lätt kan se när en investering betalat sig och hur vinsten är.

 läs studien

Det viktigaste är naturligtvis att börja på rätt ställe genom att se vilka särskilda behov just ditt företag har. Kanske är den optimala hybridlösningen en blandning av offentliga moln, privata moln och traditionella IT-plattformar?

IBM har nyligen släppt en studie kring molnlösningar. 92% av de tillfrågade hävdade att den nya tekniken varit grunden till nya affärsmodeller.

Middlecon är experter på att transformera data från en lösning till en annan. Molnet är inget nytt för oss. Fråga oss gärna om råd om du behöver hjälp att hitta rätt hybridlösning för ditt företag.

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook