Hortonworks Summit Day 6 december

Detta event är kostnadsfritt.

Den 6 december närmar sig och då är det dags för Hortonworks Summit, ett event för dig som är intresserad av open data plattformar, den senaste tekniken och smarta konkurrensfördelar.

Hortonworks är en ledande innovatör inom dataindustrin, skapar, distribuerar och supporterar open data plattformar och moderna dataapplikationer. Visionen är att hantera all världens data. Tillsammans med partner erbjuder de expertis och tjänster som gör det möjligt för kunden att utveckla sin verksamhet oavsett bransch. Hortonworks sammankopplade dataplattformar driver moderna dataapplikationer som levererar handlingsbar intelligens från all typ av data: data-in-motion och data-at-rest.

Hortonworks tror på att innovation och adoptering av plattformsteknologi som till exempel Hadoop är utfört på bästa lämpliga sätt genom open-source utveckling under styrningsmodellen Apache Software Foundation (ASF).

Vi har bjudit in experter och innovatörer med hög kompetens som kommer att dela med sig av sina kunskaper kring den senaste tekniken från Hortonworks och… Lite kort om varje föreläsare. Det blir en dag av föreläsningar, demo och kundcase med exempel från verkligheten i Sverige.

Middlecons event handlar främst om Hortonworks utveckling och riktning i området. Det blir en härlig blandning av IT-chefer, samordnare, databasarkitekter, utvecklare och människor i många andra spännande roller. I år befinner vi oss på Convendum, Vasagatan 16.

6 december 2018 kl 12.45 – 18.30
(första sessionen börjar 13.00)

Convendum – Vasagatan 16
Vid frågor, kontakta marknad@middlecon.se

För att få en så trevlig dag som möjligt önskar vi att du avanmäler dig om du inte kan komma.
Vi fakturerar alla no-shows 500:-
, som oavkortat går till Barncancerfonden

 

[:]

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook