Hortonworks Summit 6 dec

Detta event är kostnadsfritt.

Den 6 december närmar sig och då är det dags för Hortonworks Summit, ett event för dig som är intresserad av open data plattformar, den senaste tekniken och smarta konkurrensfördelar.

Hortonworks är liksom IBM en ledande innovatör inom dataindustrin, skapar, distribuerar och supporterar open data plattformar och moderna dataapplikationer. Visionen är att hantera all världens data. Tillsammans med partner erbjuder de expertis och tjänster som gör det möjligt för kunden att utveckla sin verksamhet oavsett bransch. Hortonworks sammankopplade dataplattformar driver moderna dataapplikationer som levererar handlingsbar intelligens från all typ av data: data-in-motion och data-at-rest.

Här kan du ladda ner Agenda

Vi har bjudit in experter och innovatörer med hög kompetens som kommer att dela med sig av sina kunskaper av den senaste tekniken. Det blir en eftermiddag av föreläsningar, demo och kundcase med exempel från verkligheten i Sverige.

Som Keynote Speaker har vi Venkatesh Sellappa som är senior hands-on technologist interested. Han kommer även göra en demo av HDP och HDF.

Från Svenska Spel har vi med oss Magnus Runesson, som kommer att dela med sig av sin erfarenhet kring implementering av GDPR i en Hortonworksmiljö.

Hortonworks tror på att innovation och adoptering av plattformsteknologi som till exempel Hadoop är utfört på bästa lämpliga sätt genom open-source utveckling under styrningsmodellen Apache Software Foundation (ASF).

Middlecons event handlar främst om Hortonworks utveckling och riktning i området. Det blir en härlig blandning av IT-chefer, samordnare, databasarkitekter, utvecklare och människor i många andra spännande roller. I år befinner vi oss på Convendum, Vasagatan 16.

6 december 2018 kl 12.45 – 18.30
(första sessionen börjar kl 13.00)

Convendum – Vasagatan 16
Vid frågor, kontakta marknad@middlecon.se

För att få en så trevlig dag som möjligt önskar vi att du avanmäler dig om du inte kan komma.
Vi fakturerar alla no-shows 500:-
, som oavkortat går till Barncancerfonden

 

[:]

Senaste blogginläggen

KONTAKT

Kontakta oss!

Vi ser fram emot att höra från dig och svara på eventuella frågor du kan ha. Vårt team av experter inom datahantering är redo att hjälpa dig att maximera ditt företags potential. Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig. Fyll i nedan så svarar vi dig så snart vi kan.

Dela detta

Twitter
LinkedIn
Facebook